Olen liikunnallinen ja eläväinen perheenäiti Porvoosta. Pyöritän täällä omaa FitFabriken -kuntosaliani, jossa autan päivittäin ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan hyvinvoinnin ja terveellisemmän elämän saralla ja treenaan siinä ohessa itsekin aktiivisesti. Pääsääntöisesti päiväni kuluvat kuitenkin online-valmennuksien parissa ja myös Sinä olet tervetullut valmennukseeni, mikäli tavoitteenasi on parempi terveys ja kunto, painonpudotus, elämäntapamuutokset, arjen ja liikunnan aikataulullisten ongelmien ratkaisu tai muut hyvinvointiin liittyvät asiat.

Olen koulutettu kuntosali- ja liikuntaravitsemusohjaaja, hyvinvointivalmentaja, sekä Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja.

Intohimoni treeniin ja hyvinvointiin loivat pohjan ajatukselle omasta kuntosalista noin 30 vuotta sitten ja lopulta tuo unelma toteutui syksyllä 2015, kun FitFabriken avasi ovensa. Kaupungissa, jossa kuntosaleja on asukaslukuun suhteutettuna varmaan eniten koko suomessa, ei kuntosaliyrittäjänkään elämä kyllä ole mitään ruusuilla tanssimista, mutta päivääkään en silti vaihtaisi pois. Nautin jokaisesta asiakaskohtaamisesta ja saan asiakkaista niin paljon hyvää energiaa ja iloa heidän onnistumisistaan, että en voisi enää kuvitella elämää ilman tämän kaltaista työtä.

Oma harjoitteluni on tällä hetkellä käytännössä täysin ammattimaista ja puhtaasti kilpailemiseen tähtäävää. Olen kilpaillut vuodesta 2014 lähtien, ja parhaina saavutuksina toistaiseksi ovat IFBB Nordic Cup 2019 voitto yleisen sarjan body fitness +168cm luokassa ja EM-pronssi, keväältä 2018, bikini fitness masters +45 sarjasta ja viimeisimpänä hopea kesän 2021 Fitness Classic kilpailusta body fitness +168cm yleisestä sarjasta, tasapistein voittajan kanssa.

Ennen vuotta 2017 ja siirtymistä IFBB:n alaiseen kilpailutoimintaan, kilpailin WABBA liiton kilpailuissa, joissa saavutin mm. liiton MM-hopeaa 2015 ja 2016 Italian Padovassa.

Kurinalaisen arjen, dieettien ja kilpailemisen ja työn vastapainona harrastan kiipeilyä, musiikkia ja lenkkeilyä koirieni, sakemanni Konstan ja labradoodle Sulon kanssa.

Arvomaailmassani erittäin korkealla ovat perhe, muista huolehtiminen, sekä luonto ja eläimet.