Työskentelen yrittäjänä omistamallani FitFabriken kuntokeskuksella, jossa autan ihmisiä saavuttamaan tavoitteitaan terveyden ja hyvinvoinnin saralla. Olen suorittanut mm. Suomen Fitnessurheilu ry:n fitnessvalmentajakoulutuksen, kuntosaliohjaajakoulutuksen, sekä liikuntaravitsemuksen koulutuksen.

Oman, pitkälti yli 20-vuotisen treenitaustani myötä oppia on kertynyt mittava määrä myös oman kokemuksen kautta ja luonnollisesti myös erilaisten valmennussuhteiden myötä.

Kohtaan työssäni päivittäin erilaisista lähtökohdista ponnistavia liikkujia. Osalla tavoitteenaan elämäntapamuutos, osalla painonpudotus ja osalla lihaskasvu ja kehonmuokkaus. Yhdistävänä tekijänä valtaosalle asiakkaitani on sisäinen halu muutokseen ja parempaan fyysiseen kuntoon ja jaksamiseen. Osalla tähtäin on kilpaurheilussa ja yhtä kaikki, jokainen asiakas saa minulta aina yhdenvertaista palvelua ja laitan aina valmennustyössä koko persoonani likoon. Pyrin luonnollisesti pitämään työssäni asiakastyytyväisyyden korkealla, sillä pienyrittäjänä koen, että se on oikeastaan ainoa asia, joka minut määrittää ja jolla voin persoonani lisäksi erottua muista.

Sinäkin olet tervetullut asiakkaakseni – Ota rohkeasti yhteyttä lindanosoite@gmail.com tai poikkea FitFabriken kuntosalilla.

Niin ja siitä yrittäjyydestä vielä…

Yrittäjyys ei sinällään ole minulle itseisarvo, vaan aito halu auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Toisaalta, nyt kun olen toiminut yrittänä jo useita vuosia, niin kyllähän yrittäjyys on osaltaan vienyt mennessään. Kaikki liiketoiminnan mukanaan tuomat ilon hetket ja myös vastoinkäymiset ovat kasvattaneet ja avanneet silmiä pohtimaan pienyrittäjien asemaa ja byrokratian aiheuttamia kynnyksiä ja erityisesti sitä, miten yksin ja turvaton pk-yrittäjä lopulta on esim. laskusuhdanteen kourissa. Ehkö osin juuri siksi yrittäjyys ja pienyrittäjien toimintaedellytysten ja aseman vahvistaminen olivat minulle tärkeitä asioita kuntavaaleissa ja tulevat olemaan sitä myös tulevissa aluevaaleissa. Pidetään yhdessä huolta, että yrittäjyys kantaa Suomea jatkossakin ja että yrittäjyys houkuttelisi yhä useampia ja että yrittäjyydellä olisi mahdollisuus vaurastua ilman kateutta. Toisen menestys kun ei ole millään tavalla itseltä pois.